Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor sommige functies van Luxemerkkleding.nl niet naar behoren werken. Hierdoor kan het zijn dat u niet de volledige ervaring van Luxemerkkleding.nl op kan doen. Wilt u een uitzondering maken voor Luxemerkkleding.nl?

Luxemerkkleding.nl!

Wat is Luxemerkkleding.nl

Luxemerkkleding.nl is een online platform waarop exclusieve tweedehands kleding, schoenen en accessoires van alleen bekende merken en designers van zowel vrouw, man en kind van eigenaar kunnen wisselen.

Wat doet Luxemerkkleding.nl

Luxemerkkleding.nl zorgt ervoor dat koper (vraag) en verkoper (aanbod) binnen de tweedehandsmarkt van exclusieve merk- & designer kleding, schoenen en accessoires snel, eenvoudig en op een goedkope manier bij elkaar worden gebracht. Dit met behulp van een kwalitatieve internetplatform, welke is voorzien van alle gemakken.

Waarom Luxemerkkleding.nl?

Wat begon als een bijverdienste tijdens een HAVO opleiding is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf, dat als intermediair vraag en aanbod bij elkaar brengt van exclusieve tweedehands merk- & designer producten. Via het online platform van Luxemerkkleding.nl kan iedereen zijn of haar tweedehands merk- en designer kleding, schoenen en accessoires verkopen of aanschaffen.

Met behulp van Luxemerkkleding.nl krijgen kleding, schoenen en accessoires voor de verkoper een restwaarde en brengt het de koper in de mogelijkheid om in het bezit te komen van betaalbare exclusieve merk- & designer producten. Op deze manier krijgt deze duurdere kleding, schoenen en accessoires een tweede kans en draagt het bij aan een duurzame milieu.

Enkele voordelen voor de koper:

  • Op een betaalbare manier in het bezit komen van exclusieve tweedehands merk- & designer kleding, schoenen en accessoires.
  • Luxemerkkleding.nl is volledig ingericht op het aanbod van hedendaagse merk- & designer kleding, schoenen en accessoires.
  • Snel, eenvoudig en overzichtelijk kunnen vinden waar je naar op zoek bent.
  • Geen commissiekosten bij het aanschaffen van jouw merk- & designer kleding, schoenen en accessoires. Het gebruik van Luxemerkkleding.nl is voor de koper geheel gratis.

Enkele voordelen voor de verkoper:

  • Op een eenvoudige en tijdbesparende manier jouw exclusieve merk- & designer kleding, schoenen en accessoires verkopen.
  • Verkoop via Luxemerkkleding.nl geeft jouw kleding een restwaarde.
  • Doordat Luxemerkkleding.nl zich alleen richt op de duurdere exclusieve tweedehands merk- & designer kleding, schoenen en accessoires, kom je direct in contact met de juiste doelgroep.
  • Geen commissiekosten bij het verkopen van jouw kleding en accessoires. Je betaalt slechts eenmalig plaatsingskosten.