Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor sommige functies van Luxemerkkleding.nl niet naar behoren werken. Hierdoor kan het zijn dat u niet de volledige ervaring van Luxemerkkleding.nl op kan doen. Wilt u een uitzondering maken voor Luxemerkkleding.nl?

Luxemerkkleding.nl in de media

Te gast bij Babette op Noord (interview RTV Noord)

Op 30 januari 2018 was Calvin van Hoek te gast bij Babette Alma in het programma Babette op Noord van RTV Noord.


Goedkope dure kleding

Kleren maken de man. Maar wat doe je als budget achterblijft op je goede smaak? Ben je dan gedoemd tot het einde der studententijden in shabby knock-offs rond te lopen? Niet als het aan Calvin ligt.

Bron: HanzeMag, 20-12-2017

Verder lezen op de (online) HanzeMag

Het artikel "Goedkope dure kleding" is ook verschenen in de gedrukte versie van het HanzeMag (6 december 2017). Dit tijdschrift wordt in een oplage van 5000 exemplaren verspreid onder de studenten van de Hanze Hogeschool in Groningen.


Jonge Groninger (19) lanceert online platform voor luxe merkkleding

Wat voor Calvin van Hoek (19) begon als een bijverdienste tijdens de havo, is uitgegroeid tot een vernieuwend, professioneel bedrijf in de mode. Op 1 oktober 2017 liet Calvin, tegenwoordig student aan de Hanzehogeschool, het online platform Luxemerkkleding.nl live gaan. Met zijn platform wil hij exclusieve merk- & designerkleding, schoenen en accessoires op een gebruiksvriendelijke manier van eigenaar laten wisselen.

Bron: Groninger Internet Courant, 03-11-2017

Verder lezen op de Groninger Internet Courant


Jonge Groningse ondernemer (19): online platform luxe merkkleding

Wat voor Calvin van Hoek (19) begon als een bijverdienste tijdens de havo, is uitgegroeid tot een vernieuwend, professioneel bedrijf in de mode. Op 1 oktober 2017 liet Calvin, tegenwoordig student aan de Hanzehogeschool, het online platform Luxemerkkleding.nl live gaan.

Bron: Groninger Ondernemers Courant, 02-11-2017

Verder lezen op de Groninger Ondernemers Courant