Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor sommige functies van Luxemerkkleding.nl niet naar behoren werken. Hierdoor kan het zijn dat u niet de volledige ervaring van Luxemerkkleding.nl op kan doen. Wilt u een uitzondering maken voor Luxemerkkleding.nl?

Gebruiksvoorwaarden en disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Op deze pagina kun je de gebruiksvoorwaarden van Luxemerkkleding.nl downloaden als pdf-bestand. Voor vragen over de gebruiksvoorwaarden kun je contact met ons opnemen. Gebruiksvoorwaarden downloaden.

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de websites van Luxemerkkleding.nl. Door deze internetsite te gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer. Gebruik van enige informatie verkregen via deze website gebeurt volledig op risico van de gebruiker.

Luxemerkkleding.nl spant zich in te waarborgen dat de te verkrijgen informatie en het aanbod van relevante content volledig en juist is. Daarentegen kan Luxemerkkleding.nl niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die via deze website gevonden wordt. Luxemerkkleding.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of voor enige schade ontstaan uit verleende diensten, aangeboden of verwezen content.

Het is niet toegestaan deze internetsite zodanig te gebruiken dat:

  • Het gebruik van andere internetgebruikers kan hinderen;
  • Het functioneren van deze internetsite in gevaar kan brengen;
  • De op of via deze internetsite aangeboden informatie of onderliggende software kan aantasten;
  • Gebruik leidt tot inbreuk op intellectuele rechten of in strijd is met wet- en regelgeving.

Voor vragen over deze disclaimer kun je contact met ons opnemen.